1. Wie is Studio Marie?
Studio Marie dat ben ik, Janneke de Vries uit Gorinchem. Ik ben ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder het nummer 67230415.

2. Wat voor overeenkomst kunnen wij aangaan?
Als je iets bij mij bestelt, dan lever ik dat nadat je het aankoopbedrag hebt overgemaakt.
Blijk je je bestelling toch niet zo mooi te vinden of wil je het om een andere reden toch niet hebben? Dan stuur je het binnen 14 dagen terug, en krijg je van mij je geld terug.
Kan ik niet leveren omdat de stof niet meer verkrijgbaar blijkt te zijn? Dan probeer ik een alternatief te vinden. Wil je dat niet, ook dan krijg je je geld terug.
Ben ik niet in staat om binnen een week de bestelling op te sturen (vakantie, griep, verjaardag van de kat van de buurvrouw, …?)? Dan laat ik je dat weten, en mag je zelf beslissen: geld terug of iets langer wachten.
Bestel je zoveel dat ik voorlopig geen tijd overhoud voor andere klanten? Dan ga ik er eerst nog eens een nachtje over slapen of ik dat wel wil doen…

3. Garantie?
Ik hoop niet dat ik spullen maak die te snel kapot gaan. Gebeurt dat toch? Laat het mij dan weten. Mag je zelf beslissen: geld terug of een nieuw product.

4. Verzendkosten?
Ik ga er vanuit dat je je bestelling naar een adres in Nederland wilt laten opsturen. Moet ik de bestelling naar het buitenland opsturen? Dat kan ook! In dat geval worden de verzendkosten waarschijnlijk wel wat hoger dan dat je op de website ziet. Maar daarvoor neem ik dan wel contact met je op.

5. Disclaimer
Ik heb het recht de inhoud van deze Algemene Voorwaarden wijzigen zonder dat ik jou daarvan op de hoogte stel. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.